Premiär: Pers Boktips

youtube-banner.jpg

Bokrecensionerna i Instagramflödet har fått en storasyster: premiär för en ny liten serie med boktips på YouTube.

De som följer mig på Instagram vet att jag brukar lägga ut en bild på omslaget tillsammans med en kortrecensioner av de flesta böcker jag läser. Eftersom jag dessutom läser ganska snabbt och mycket har det gjort att människor hört av sig för att be om tips på böcker inom olika områden. Resultatet är en serie på YouTube med det sakliga namnet Pers Boktips som har premiär idag. I sju korta avsnitt tipsar jag om tre fyra nya och gamla böcker som ger perspektiv på olika aktuella områden. Den som väntar sig längre recensioner får hålla tillgod med de längre stycken jag skriver Axess. (På Netflix-vis släpptes alla avsnitt på en gång, för er som gillar att kolla flera avsnitt i en följd.)

Om du önskar att jag tipsade om om böcker inom andra områden - hör av dig till kontakt@pergrankvist.se eller nå mig via @pergrankvist på Twitter. Det är ett sätt att påverka vad kommande avsnitt ska handla om.

Klicka här för att se serien youtube-banner

BloggRedaktörbok, tv