Gör en bokningsförfrågan

Här kan du skicka en förfrågan om att boka Per Grankvist som föreläsare, talare eller moderator till det evenemang du planerar.


Det är Pers agent Elcim Yilmaz som har koll på hans kalender och hanterar alla hans förfrågningar, oavsett om de kommer via pergrankvist.se eller via en talarförmedling. Det är därför du får snabbast svar när du gör din bokning här, utan mellanhänder!

När du vet vilket ämne du vill att Per pratar om, fyll i formuläret nedan så återkommer Elcim inom kort. Om du föredrar att ringa eller mejla istället når henne på 0733-41 41 80 eller elcim@superturken.se .

Gör din bokningsförfrågan:

Namn *
Namn
Gärna mobiltelefon, för enklare kommunikation.
Förklara vilket sammanhang som din bokningsförfrågan gäller, exempelvis "Stora Styrelsedagen i Linköping". Beskriv gärna också hur du tänker Pers medverkan, exempelvis "Huvudtalare, ska inleda dagen med 60 minuters föreläsning".
Ange vilket datum och tid på dagen som din förfrågan gäller, exempelvis "17:e mars, på förmiddagen". Ange gärna två datum, eftersom det ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender. Tack på förhand!


Vad händer i nästa steg?

När du och Elcim enats om datum och arvode kommer du att få en utförlig bokningsbekräftelse med alla detaljer du behöver för att planera ditt evenemang.

I bekräftelsen finner du allt du som arrangör behöver för att känna dig trygg med ditt val av att boka Per som föreläsare. Förslag på rubrik, beskrivning av innehåll, länkar till bilder och presentationstexter i din marknadsföring - allt detta finner du i bokningsbekräftelsen.

Där hittar du också all information du behöver om vilken utrustning Per behöver och hur hans resor och boende bokas. Två veckor innan Pers föreläsning kommer du dessutom få en påminnelse via mejl för att vara på den säkra sidan att du tänkt på allt. Några dagar innan det är dags får du dessutom Pers presentation digitalt för att kunna kolla så att allt funkar så det ska.

Observera att bokningen gäller först när du signerat bekräftelsen och skickat tillbaka den.