Vanliga frågor

 

Hur gör jag för att boka Per Grankvist som föreläsare?

Det enklaste sättet är att göra det här på sajten - helt utan talarbyråer eller mellanhänder. Klicka här för att läsa vilka aktuella ämnen som är mest populära just nu och använd sedan bokningsformuläret för att kontakta Pers agent. Ju längre i förväg du bokar, ju större är chansen att det går att hitta ett datum i Pers kalender som funkar.

Jag vill köpa någon av Pers böcker.Var hittar jag dem?

Du hittar böckerna hos alla välsorterade bokhandlare och på nätet. Alla titlar finns både i tryckt och elektronisk form och någon även som ljudbok. Du hittar förstås också dem på bibliotek.

Jag skulle vilja ställa frågor till Per kopplat det ämne jag gör ett studentarbete om.

Tyvärr tillåter inte Pers kalender att han tackar ja till alla studenter som hör av sig. Ett snabbt sätt att få ta del av vad han tycker i olika frågor är dock att söka bland artiklarna i arkivet här på sidan. Många av artiklarna innehåller dessutom länkar till forskning och andra artiklar som hjälper dig som vill fördjupa dig ytterligare.

Jag skulle vilja komma i kontakt med Per för att höra hans teorier om hållbarhet, filterbubblor och media, hur man engagerar medarbetare eller något annat.

Då ska du läsa någon av de böcker och artiklar som Per skrivit, där du finner vad han tycker och tänker i olika frågor. Du kan också besöka hans YouTube-kanal där vi samlat många av hans framträdanden i media och klipp från föreläsningar.

Jag vill intervjua Per eller kolla om han kan medverka i media.

Kontakta Pers agent Elcim Yilmaz på 0733-41 41 80 eller elcim@superturken.se 

Jag skulle behöva pressbilder av Per

Då ska du klicka här där du hittar flera varianter, både högupplösta och lågupplösta.