Per medverkar på flera konferenser i höst

Rättvist Handelsforum 2009, 9/10 - MalmöPå Rättvist Handelsforum kommer Per att leda ett samtal kring "komplexiteten på marknaden, CSR och rättvis handel" mellan Fredrik Gertten,dokumentärfilmare bakom omtalade filmen Bananas!*, Helena Markstedt, Generalsekreterare för Rättvisemärkt och Bertil Högberg, Folkbildare som jobbat med rättvis handel sedan mitten av 70-talet. Klicka här för att läsa mer.

Social Responsibilty Day 2009, 13/10 - Stockholm På årets upplaga av IDGs konferens om socialt ansvarstagande är temat ISO 26 000 och hållbart företagande i praktiken. Tillsammans med Elizabeth Ekener Petersén, medlem i den svenska expertgruppen bakom ISO 26000 och Karin Holmqvist, Non Financial Controller, Atlas Copco, ska Per sitta med i en expertpanel som ska diskutera hur man jobbar med hållbart företagande i praktiken. Klicka här för att läsa mer.

BSR Conference 2009, 23/10 - San Francisco På sista dagen av BSR's årliga konferens kommer Per att tillsammans med BSR's europachef Peder Michael Pruzan-Jorgensen leda ett samtal med några av konferensens skandinaviska deltagare för att summera några av konferensens viktigaste lärdomar ur ett skandinaviskt perspektiv. Klicka här för att läsa mer.