Frukostmöte om samarbete med frivilligorganisationer

Torsdagen den 21:a februari medverkade Per Grankvist på ett frukostmöte som pr-byrån JMW ordnade på temat samarbeten mellan näringsliv och frivilligorganisationer. Efter en kort inledning av Per kring vilka områden som företag kan ta samhällsansvar på, och en genomgång av olika typer av samarbeten som existerar mellan företag och organisationer, övergick frukostmötet i en givande diskussion med Linda Öhlund, ansvarig för företagssamarbeten på Plan Sverige, kring hur man som företag kan närma sig frivilligorganisationer på ett klokt sätt som gynnar båda parter. Måste företag ha tänkt färdigt kring vad de vill göra innan de kontaktar en frivilligorganisation eller räcker det med att man har en intention att göra gott och diskutera kring den? Det var bara en av många frågor som fick svar under diskussionen som även följdes av engagerade publikfrågor.

Hela frukostmötet direktsändes på webben med möjlighet för tittarna att ställa frågor via chatt i realtid. Klicka i filmen nedan för att se den sparade sändningen.