Temporär adress: San Francisco

thehill.jpg

Sedan i början av oktober är San Francisco min nya bas och jag har numera ett skrivbord på Bonniers kontor i San Francisco. Syftet med den tre månader långa vistelsen är både journalistiskt och kommersiellt. I rollen som redaktör kommer jag att undersöka hur mångfaldsfrågor hanteras i samhället samt studera förutsättningarna för innovation och entreprenörskap inom hållbarhetsområdet.

I min roll som publisher för ett nytt affärsområde på Bonnier Tidskrifter är målet att studera mediautvecklingen, både med avseende på produktion och kapitalisering av innehåll. Självklart kommer jag också försöka skapa mig en uppfattning om hur den tekniska utvecklingen påverkar det sätt vi kommunicerar med varandra och och interagerar med media.

Jag kommer att vara baserad på Bonniers forsknings- och utvecklingsavdelning, Bonnier R&D, i centrala San Francisco.

BloggPer Grankvist