CSR i Praktiken.se blir en del av Bonnier Tidskrifter

Knappt tre och ett halvt år efter att Per Grankvist startade affärstidningen CSR i Praktiken.se blir den en del av Bonnier Tidskrifter. Tidningen blir grunden för att nytt affärsområde inom Bonnier Tidskrifter Affärspress som kommer fokusera på rapportering kring CSR och miljö. Som en följd av detta har Per avsagt sig alla uppdrag som rådgivare. -CSR och miljö är två centrala områden för svenska företag redan idag och ännu mer så i framtiden. CSR i praktiken.se är en nischtidning som fått stor betydelse. Med rekryteringen av Per och CSR i praktiken.se kompletterar och förstärker vi våra existerande satsningar inom området. Det blir basen för ett eget affärsområde som vi har stora förhoppningar på", säger Pontus Schultz, publisher för B2B på Bonnier Tidskrifter i en kommentar.

Ambitionen är både att utveckla tidningen som idag finns på nätet och gör poddradio, i fler kanaler och så att den når fler läsare, men också att skapa helt nya produkter.