Per medverkar i paneldiskussion om hållbarhet under modeveckan i Stockholm

Under Stockholms modevecka i början av februari ordnar Antonia Ax:son Johnsons stiftelse för miljö och utveckling ett seminarie på temat "Sustainable Fashions Talks: Onwards and Upwards". Seminariet, som vänder sig såväl till folk i branschen som designstudenter, syftar till att diskutera nya affärsmodeller för hållbart mode, hur design kan användas för att minska och återanvända resurser samt kring hur man får ut sitt budskap. Medverkar gör, förutom Per Grankvist, René Andersson, CSR-chef på Indiska, Marcus Bergman, Textilhögskolan i Borås och VD för Ecocotton, Kaito Hori, grundare  av klädmärket Commuun samt Catharina Midby, Modekommunikatör H&M. Diskussionen leds av Mathilda Tham, professor på Beckmans Designskola.

Seminariet äger rum den 3.e februari 2010 på Berns i Stockholm och är öppet för allmänheten. Klicka här för att ladda ner inbjudan.