Positiva förhandsomdömen av "CSR i praktiken"

”Pers bok borde vara en källa till inspiration och en ögonöppnare för många företagsledningar om hur man får igång – och inte minst viktigt – hur man integrerar CSR-arbetet i verksamheten.” Göran Holm, VD, Coca-Cola Drycker Sverige

”Boken är supertydlig med att hållbarhet skapar kundnytta och inspirerar oss att ta ett steg till.” Johan Öhnell, VD Telge Energi

”En inspirerande bok som med sina många konkreta exempel belyser och tydliggör affärsnyttan av CSR.” Anna Ryott, bitr. generalsekreterare, Unicef Sverige

”Per Grankvists bok innehåller många intressanta, konkreta och faktaspäckade exempel på hur företag genom ett aktivt och framsynt hållbarhetsarbete kan öka sin lönsamhet. Många exempel är klockrena och kan direkt plockas in i den egna verksamheten och återanvändas!” Olle Blidholm, utvecklingschef, Ikeas hållbarhetsavdelning

”Per Grankvists bok innehåller många bra och enkla konkreta exempel på CSR-arbete. Det är en mycket inspirerande bok som jag tror kan bidra till att ännu fler företag börjar tänka hållbart.” Malin Ripa, ansvarig för CSR-frågor, AB Volvo