Så engagerar du medarbetarna på nytt

I sin föreläsning ´ger Per Grankvist både oväntade och konkreta tips på hur du får engagerar personalen, förstår vilka drivkrafter var och en har och vad som krävs för att personalen ska tycka att jobbet är roligt igen.

Foto: Rikkard Hägglund

Foto: Rikkard Hägglund

Bristande engagemang eller stress kan bero på att man inte upplever att man har kontroll över sin situation i livet eller på jobbet. Forskning visar att om personer som vet vad de brinner för - på jobbet eller fritiden - har lättare för att undvika att bränna ut sig, eftersom den kunskapen gör vardagen blir mer meningsfull. 

Det här är något Per Grankvist skrivit om i sin bok Engagemang där han förklarar hur man kan skapa engagemang i en organisation eller ett företag. Han förklarar också vad som gör att många engagerar sig för olika samhällsförändringar via sociala medier och hur man kan använda de insikterna för att få personalen att tycka att det är kul på jobbet igen.

Under sin föreläsning får du nycklar till hur man hittar engagemanget i vardagen, varför engagemang aldrig kan delegeras och varför det är viktigt att äta tårta ofta för att motverka stress på en arbetsplats.

Allt du behöver veta om att engagera medarbetare

På scen fångar Per publikens uppmärksamhet när han delar med sig av sin kunskap om personligt, politiskt och professionellt engagemang. Han gör det på ett lika faktaspäckat som inspirerande sätt, baserat på fakta och fullt med konkreta exempel.  

På scen fångar Per publikens uppmärksamhet när han delar med sig av all sin kunskap om algoritmer, filterbubblor och fake news. Han gör det ett lika faktaspäckat som inspirerande sätt, baserat på fakta och fullt med konkreta exempel.  

raa1-beskuren.jpg

Som föreläsare rör han sig snabbt mellan allvar och trams på ett sätt som gör det lätt för publiken att ta till sig det viktiga budskapet i stunden och ändå minnas innehållet flera veckor efteråt. Det är därför han utsetts till en av Näringslivets superkommunikatörer av tidningen Resumé och det är därför han ständigt får höga betyg av publiken i utvärderingarna.


1706-Uppdrag-engagemang.png

Sagt om Per av från tidigare uppdragsgivare:

Som föreläsare om engagemang är Per i en klass för sig genom sitt tydliga och roliga sätt att prata om ett ämne som lätt blir klyshigt. Här är några av de omdömen som tidigare uppdragsgivare lämnat i utvärderingarna.

”Per Grankvist är som en ny Fredrik Lindström: kunnig, rolig och engagerande."

"Han talar med elegans, kraft och humor om att engagemang kräver arbete men ger tusenfalt åter." 

"Vi har fått massor av positiv respons från publiken och är supernöjda med Pers insats!” 


Se ett smakprov ur föreläsningen:

Nedan kan du se ett utdrag ur föreläsningen som bland annat handlar om hur engagemanget förändrats genom historien, anpassat efter uppdragsgivarens önskemål, i det här fallet Riksantikvarieämbetet.

Gör en bokningsförfrågan

För att boka Per till ditt evenemang, börja med att skicka in en förfrågan. Du kan räkna med svar inom 48 timmar, och ofta ännu snabbare.