Det här gör Göran Hägglund engagerad

goran-engagerad.jpg

Sist ut i min utfrågning av partiledarna är Kristdemokraternas Göran Hägglund. För att förstå mer om personerna bakom politikerna har jag bett alla partiledare svara på två enkla frågor om engagemang. Vad engagerar sig som privatperson? Vilket var ditt första ideella engagemang och vad gav det dig?

Tyvärr vill dock inte Göran Hägglund svara på vad som engagerar honom.

(Svaret jag fått från hans pressekreterare att de inte har möjlighet att svara, trots att jag erbjudit både mer tid och olika sätt att förmedla svaren för at underlätta för dem. Jag har också gjort klart att det bara är ett kort svar jag är ute efter.)

goran-engagerad

-

Om du vill bidra till att valrörelsen handlar mer om vad som engagerar väljare och politiker och mindre om taktik och smutskastning - uppmana då en politiker att svara på vad som gör hen engagerad privat och tagga svaret med #engagerad. Du är naturligtvis också välkommen att dela med dig av vad som engagerar dig med samma hashtagg.

Klicka här för att se vad som engagerar de andra partiledarna.