Artikel: Valvakekäk på snabbmatsrestaurangen som är allt annat än snabb

Per är på plats i New York för att delta på världens största konferens om CSR och hur man kombinerar hållbarhet och lönsamhet men också för att slutföra artikelserien "Det viktigaste svenska insamlingsorganisationer kan lära av Barack Obama". Valrörelsens slutspurt gav också tankar kring vad man egeneligen äter på valkvällen, något som han skriver om på Taffel.se - en nättidning om mat som nyligen utsågs till årets nättidskrift 2008. VALVAKEKÄK PÅ SNABBMATSRESTAURANGEN SOM ÄR ALLT ANNAT ÄN SNABB Sedan Shake Schack startade i den södra delen i Madison Square Park för fyra år sedan har köerna utanför blivit allt längre och tjugo trettio minuter innan man kommer fram till luckan är ingen ovanlighet. Menyn består av klassiska snabbmatsfavoriter som hamburgare, korv, milkshakes, floats, sundaes och lemonad men tillagade såsom man gjorde innan tillsatser i maten blev standard.  Menyn har därmed många likheter med den fyrtio kvadratmeter stora byggnaden, som bara innehåller ett fullt restaurangkök, och vars moderna arkitektur också innehåller många referenser till 50-talets amerikana.

Läs hela artikeln på Taffel.se