Ansiktslyft på CSR i Praktiken.se

Idag visade CSR i Praktiken.se upp sin nya sajt som är helt omgjord från grunden, ett projekt som Per har ansvarat för som grundare och chefredaktör. Nya CSR i Praktiken.se har en helt ny design, ny navigation och ny struktur för att hjälpa läsarna att få ännu mera ut av sajten. Samtidigt har man även öppnat upp för annonsörer som vill nå den växande skaran läsare. Som ett av de mest ansedda medierna i Sverige (enligt läsarundersökning hösten 2007) när det gäller att rapportera om hållbarhet och lönsamhet har CSR i Praktiken.se nu en design med tydlig nyhetskänsla och där det är ännu enklare att arbeta med fördjupningar, både genom bilder och relaterat material. Sedan starten hösten 2006 har CSR i Praktiken.se publicerat över 500 artiklar.

BloggPer Grankvist