Ta hål på bubblan och kontroll över dina sociala flöden

Det är svårt att skaffa sig en överblick av världen idag. Det är lätt att man känner sig maktlös inför alla budskap, slagord och tveksamma nyheter i de egna flödena. Dessutom blir man frustrerad över hur de sociala medierna verkar göra det svårare att prata om viktiga ämnen i samhället. Men det behöver inte vara så. 

Per Grankvist har skrivit den uppmärksammade boken ”Den stora bubblan” som är ett motmedel mot en allt mer polariserad värld.
 
I sin föreläsning visar han hur du åter tar kontroll över ditt flöde, hur du undviker att bli lurad av fake news och vad du ska göra för att återfå en balanserad världsbild. 
 
Om man gör rätt är bubblorna dessutom inte så täta som de först verkar. Under föreläsningen berättar Per även om sitt folkbildarprojekt Väljarskolan som gick från noll till att nå över 120 000 personer på Instagram, på bara 100 dagar under valrörelsen. Slutsatserna kommer hjälpa dig att förstå hur din organisation kan nå in i andra gruppers bubblor med era berättelser och budskap.
 
Som föreläsare är Per ett säkert val – 2018 utsågs han till Årets Superkommunikatör i media för sitt sätt att göra svåra saker begripliga. 
 
_18M2447a
Några röster från tidigare uppdragsgivare:
”Per är kunnig, inspirerande och rolig. Han förklarade ett aktuellt fenomen så att alla förstod, satte det i en kontext som gav nya tankar och gav våra journalister det kunskapslyft som så många av dem behöver på det här området.
 
”Flera medarbetare berättade att de sett Per, en medelålders man i tweedkavaj utan häftiga presentationer, och därför trodde föreläsningen skulle bli trist. De blev rejält överraskade när han fångade han deras uppmärksamhet från första stund. Inte konstigt och fick högsta betyg av alla talare på konferensen i utvärderingen.
 
”Per lyckades sätta vår digitala vardag i ett större perspektiv, som passade perfekt med dagens tema om digital förnyelse. Han hjälpte oss förstå att vi alla lever i en värld av filterbubblor, och om vikten av att folkbilda om källkritik för att motverka dessa bubblor.”

Några av alla nöjda uppdragsgivare:

 

Gör en bokningsförfrågan

För att boka Per till ditt evenemang, börja med att skicka in en förfrågan. Du kan räkna med svar inom 48 timmar, och ofta ännu snabbare.

Notera att eftersom Per är en eftertraktad föreläsare tvingas han ofta prioritera bland alla de förfrågningar som kommer in.

När du gör din förfrågan ber vi dig därför beskriva sammanhanget, var evenemanget äger rum och vilket datum det gäller. Anger du två datum ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender.

  • Ange gärna mobiltelefonnummer för att underlätta kommunikationen.
  • Förklara vilket sammanhang som din bokningsförfrågan gäller, exempelvis "Stora Styrelsedagen i Linköping". Beskriv gärna också hur du tänker Pers medverkan, exempelvis "Huvudtalare, ska inleda dagen med 60 minuters föreläsning".
  • Ange vilket datum och tid på dagen som din förfrågan gäller, exempelvis "17:e mars, på förmiddagen". Ange gärna två datum, eftersom det ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender. Tack på förhand!