Presentationstexter

Här hittar du texter och bilder som du får använda fritt i marknadsföringen av evenemanget där Per Grankvist ska medverka.

 

 

Presentationstexter

Kort text

Per Grankvist är folkbildare och författare. Han har synts i både SVT Gomorron och TV4 Nyhetsmorgon för att kommentera aktuella fenomen, och har skrivit för tidningar som Sydsvenskan, SvD och Veckans Affärer. Dessutom är han en flitigt anlitad föreläsare.

Per är författare till flera uppmärksammade böcker och essäer, där den senaste heter ”Den stora bubblan”. Läs mer om honom på pergrankvist.se

Längre text

Per Grankvist är folkbildare, författare och föreläsare. Han har två specialområden: hållbarhetsfrågor i näringslivet samt filterbubblor och falska nyheter.

Som journalist har Per haft uppdrag för tidningar som Sydsvenskan, SvD, Axess, DN och Veckans Affärer. Han syns regelbundet i både TV4 och SVT för att kommentera aktuella fenomen och händelser.

Per är även en flitigt anlitad föreläsare. Både 2015 och 2016 blev han utsedd till en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer för sin förmåga att förmedla komplicerade saker på ett begripligt sätt. Han har blivit känd för sitt sätt att utgå från ny forskning och använda konst, kultur och historia för att addera oanade perspektiv på aktuella ämnen på ett underhållande sätt.

Per är författare till flera böcker och essäer, där den senaste heter ”Den stora bubblan”. Läs mer om honom på pergrankvist.se

 

 

Bildbank

Klicka på bilderna för att ladda ner den bild du är intresserad av till din dator. Fotografens namn ska anges vid publicering.

Undrar du något annat? Mejla till kontakt ( a ) pergrankvist.se så försöker vi svara så fort som möjligt.