Kontakta Per Grankvist

Det är många som hör av sig till Per för att de vill att han ska komma och föreläsa i olika sammanhang, medverka i olika samtal eller som vill be om tips och råd av olika slag.

Tyvärr tillåter inte Pers kalender att han ägnar tid åt alla de frågor som kommer in och därför har vi försökt att strukturera den här sidan så du kan hitta svaren här istället.

De tre vanligaste frågorna Per får finns besvarade här intill, medan svaren på många andra vanliga frågor finns besvarade på vår vanliga frågor-sida (se nedan).

1. Jag vill boka Per som föreläsare

Klicka då här för att läsa mer om de vanligaste ämnen som Per brukar prata om, och gör sedan en bokningsförfrågan från respektive sida.

2. Jag skulle vilja bjuda Per på lunch och höra hans perspektiv på min hållbara affärsidé.

Tyvärr tillåter inte Per kalender det. För att få tid att skriva och föreläsa måste han prioritera hårt bland alla de mötesförfrågningar som kommer.

3. Jag skulle vilja komma i kontakt med Per för att höra hans teorier om hållbarhet, etik i näringslivet eller hur man engagerar medarbetare.

Om du vill boka honom som föreläsare, klicka här. Om du är intresserad av att ta del av hans tankesätt, läs hans böcker istället. De ger fördjupning och förståelse av ämnet på grunden. 

 

Jag har en annan fråga än de tre vanligaste frågorna ovan

Klicka här för att se svaren på många fler av de vanligaste frågorna Per får. Om du ändå inte hittar svaret på dina fråga är du välkommen att använda formuläret.

Om du föredrar att mejla istället är adressen kontakt (a) pergrankvist.se