Hitta ditt engagemang
– i livet och på jobbet

En stor orsak till stress och oengagemang i livet och på jobbet kan vara att man varken känner att man har kontroll över sin situation eller att man kan göra något åt det. Forskningen visar att om vi hittar vad vi brinner för kan vi undvika att bränna ut oss eftersom det gör vardagen blir mer meningsfull. 

Per Grankvist är journalist och författare, bland annat till boken Engagemang som handlar om hur man skapar engagemang i en organisation och hur engagemanget förändrats med digitala medier. Boken fick fin kritik i media.

Under sin föreläsning ger han dig nycklar till hur man hittar engagemanget i vardagen, varför engagemang aldrig kan delegeras och varför arbetsplatser som äter tårta ofta har nöjdare medarbetare.

Allt du behöver veta om att engagera medarbetare

På scen fångar Per publikens uppmärksamhet när han delar med sig av sin kunskap om personligt, politiskt och professionellt engagemang. Han gör det på ett lika faktaspäckat som inspirerande sätt, baserat på fakta och fullt med konkreta exempel.  

På scen fångar Per publikens uppmärksamhet när han delar med sig av all sin kunskap om algoritmer, filterbubblor och fake news. Han gör det ett lika faktaspäckat som inspirerande sätt, baserat på fakta och fullt med konkreta exempel.  

Som föreläsare rör han sig snabbt mellan allvar och trams på ett sätt som gör det lätt för publiken att ta till sig det viktiga budskapet i stunden och ändå minnas innehållet flera veckor efteråt. Det är därför han utsetts till en av Näringslivets superkommunikatörer av tidningen Resumé och det är därför han ständigt får höga betyg av publiken i utvärderingarna.

raa2-beskuren
Några röster från tidigare uppdragsgivare:

”Per Grankvist är som en ny Fredrik Lindström: kunnig, rolig och engagerande.”

”Han talar med elegans, kraft och humor om att engagemang kräver arbete men ger tusenfalt åter.” 

”Vi har fått massor av positiv respons från publiken och är supernöjda med Pers insats!” 

Några tidigare uppdragsgivare:

1706 Uppdrag engagemang

Se ett smakprov ur föreläsningen

Här kan du se ett utdrag ur föreläsningen som bland annat handlar om hur engagemanget förändrats genom historien, anpassat efter uppdragsgivarens önskemål, i det här fallet Riksantikvarieämbetet.

Per justerar alltid sin föreläsning efter uppdragsgivaren, och inkluderar dessutom konkreta råd om hur man kan engagera både sig själv och andra, som medarbetare och som ledare.

Gör en bokningsförfrågan

För att boka Per till ditt evenemang, börja med att skicka in en förfrågan. Du kan räkna med svar inom 48 timmar, och ofta ännu snabbare.

Notera att eftersom Per är en eftertraktad föreläsare tvingas han ofta prioritera bland alla de förfrågningar som kommer in.

När du gör din förfrågan ber vi dig därför beskriva sammanhanget, var evenemanget äger rum och vilket datum det gäller. Anger du två datum ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender.

  • Ange gärna mobiltelefonnummer för att underlätta kommunikationen.
  • Förklara vilket sammanhang som din bokningsförfrågan gäller, exempelvis "Stora Styrelsedagen i Linköping". Beskriv gärna också hur du tänker Pers medverkan, exempelvis "Huvudtalare, ska inleda dagen med 60 minuters föreläsning".
  • Ange vilket datum och tid på dagen som din förfrågan gäller, exempelvis "17:e mars, på förmiddagen". Ange gärna två datum, eftersom det ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender. Tack på förhand!