Hitta ditt engagemang
– i livet och på jobbet

En stor orsak till stress och oengagemang i livet och på jobbet kan vara att man varken känner att man har kontroll över sin situation eller att man kan göra något åt det. Forskningen visar att om vi hittar vad vi brinner för kan vi undvika att bränna ut oss eftersom det gör vardagen blir mer meningsfull. 

Per Grankvist är författare till en kritikerhyllad bok om personligt engagemang, och en av Sveriges främsta experter på ämnet. Under sin föreläsning ger han dig nycklar till vad som skapar engagemang, hur man hittar det i vardagen och varför arbetsplatser som äter tårta ofta har mer engagerade medarbetare.

Per har förmågan att inspirera samtidigt som han delar med sig av sin kunskap och ny forskning om engagemang på ett lika faktaspäckat som roligt sätt, fullt med konkreta exempel.

Per utsågs 2016 och 2017 till en av näringslivets superkommunikatörer. Som föreläsare rör han sig snabbt mellan allvar och humor på ett sätt som både imponerar och gör det lätt att ta till sig det viktiga budskapet. Han har under de senaste åren utvecklats till en av de mest uppskattade talarna i Sverige och får toppbetyg av såväl publik som uppdragsgivare.

raa2-beskuren
Några röster från tidigare uppdragsgivare:

”Per Grankvist är som en ny Fredrik Lindström: kunnig, rolig och engagerande.”

”Han talar med elegans, kraft och humor om att engagemang kräver arbete men ger tusenfalt åter.” 

”Vi har fått massor av positiv respons från publiken och är supernöjda med Pers insats!” 

Några tidigare uppdragsgivare:

1706 Uppdrag engagemang

Se ett smakprov ur föreläsningen

Här kan du se ett utdrag ur föreläsningen som bland annat handlar om hur engagemanget förändrats genom historien, anpassat efter uppdragsgivarens önskemål, i det här fallet Riksantikvarieämbetet.

Per justerar alltid sin föreläsning efter uppdragsgivaren, och inkluderar dessutom konkreta råd om hur man kan engagera både sig själv och andra, som medarbetare och som ledare.

Gör en bokningsförfrågan

För att boka Per till ditt evenemang, börja med att skicka in en förfrågan. Du kan räkna med svar inom 48 timmar, och ofta ännu snabbare.

Notera att eftersom Per är en eftertraktad föreläsare tvingas han ofta prioritera bland alla de förfrågningar som kommer in.

När du gör din förfrågan ber vi dig därför beskriva sammanhanget, var evenemanget äger rum och vilket datum det gäller. Anger du två datum ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender.

  • Ange gärna mobiltelefonnummer för att underlätta kommunikationen.
  • Förklara vilket sammanhang som din bokningsförfrågan gäller, exempelvis "Stora Styrelsedagen i Linköping". Beskriv gärna också hur du tänker Pers medverkan, exempelvis "Huvudtalare, ska inleda dagen med 60 minuters föreläsning".
  • Ange vilket datum och tid på dagen som din förfrågan gäller, exempelvis "17:e mars, på förmiddagen". Ange gärna två datum, eftersom det ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender. Tack på förhand!