Trenderna inom hållbarhet företagen inte får missa

Hur påverkas vårt företag av kundernas ökade intresse för att bidra till en bättre värld? Vad innebär möjligheterna att dela prylar med andra för affärsmodellen? Hur drar man nytta av konsumenternas goda idéer? Hållbarhetsfrågorna förändrar både företagens och konsumenternas sätt att agera och driver samtidigt ny innovation.

Per Grankvist är journalist och författare med hållbarhet som en av sina specialområden.

Han har följt utvecklingen på hållbarhetsområdet i mer än ett decennium, har skrivit böcker och flera trendrapporter på ämnet och räknas som en av landets främsta experter på området. Under flera år har Per dessutom haft förmånen att på nära håll följa innovativa företag som Ikea, H&M, HP, GE och Coca-Cola, för att nämna några, och se hur de förändrat sina strategier för att anpassa dem till nya hållbarhetstrender.

Under sin tänkvärda och underhållande föreläsning blandar han insikter från de företagen med konkreta exempel från olika branscher. Han hjälper publiken förstå hur olika trenderna på hållbarhetsområdet utmanar befintliga affärsmodeller, och hur framtidens strategier kan se ut.

Allt du behöver veta om trenderna som formar framtiden

På scen fångar Per publikens uppmärksamhet när han delar med sig av sin kunskap om hur nya trender påverkar näringslivets affärsmodeller och affärsmöjligheter. Han gör det på ett lika faktaspäckat som inspirerande sätt, baserat på fakta och fullt med konkreta exempel.  

Som föreläsare rör han sig snabbt mellan allvar och trams på ett sätt som gör det lätt för publiken att ta till sig det viktiga budskapet i stunden och ändå minnas innehållet flera veckor efteråt. Det är därför han utsetts till en av Näringslivets superkommunikatörer av tidningen Resumé och det är därför han ständigt får höga betyg av publiken i utvärderingarna.

per-grankvist-trend1
Några röster från tidigare uppdragsgivare:
”Vilken intressant föreläsning! Pers besök var mycket uppskattat av våra gäster på Business Arena.”
 
”Vi uppskattade Pers deltagande på konferensen och fick höra många fina kommentarer efteråt. Därför var det kul att kunna boka honom igen.
 
”Vi är så himla nöjda med Per, han är otroligt inspirerande och lyckas få folk att vakna till tidigt på morgonen.”

Fem trender som förändrar företagen?

Se Per Grankvist prata om trender på ett seminarie hos Västsvenska Handelskammaren.

Gör en bokningsförfrågan

För att boka Per till ditt evenemang, börja med att skicka in en förfrågan. Du kan räkna med svar inom 48 timmar, och ofta ännu snabbare.

Notera att eftersom Per är en eftertraktad föreläsare tvingas han ofta prioritera bland alla de förfrågningar som kommer in.

När du gör din förfrågan ber vi dig därför beskriva sammanhanget, var evenemanget äger rum och vilket datum det gäller. Anger du två datum ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender.

  • Ange gärna mobiltelefonnummer för att underlätta kommunikationen.
  • Förklara vilket sammanhang som din bokningsförfrågan gäller, exempelvis "Stora Styrelsedagen i Linköping". Beskriv gärna också hur du tänker Pers medverkan, exempelvis "Huvudtalare, ska inleda dagen med 60 minuters föreläsning".
  • Ange vilket datum och tid på dagen som din förfrågan gäller, exempelvis "17:e mars, på förmiddagen". Ange gärna två datum, eftersom det ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender. Tack på förhand!