Det är få som har Per Grankvists förmåga att förklara aktuella ämnen ur helt nya perspektiv. Varje vecka tar tiotusentals följare i sociala medier del av hans förklaringar av komplicerade saker så att man begriper det.

Samma berättarglädje utmärker honom på scenen och som föreläsare. Med fakta som bas och humor som verktyg ger Per Grankvist publiken nya insikter som stannar kvar hos dem långt efter att gått av scenen.

Om man bara kan få folk att skratta, så kan man stoppa in lite fakta när de ändå har munnen öppen. Hemligheten bakom god folkbildning låter enkel i teorin men är svår att genomföra i praktiken. Det kräver att man kan sitt ämne, att man har en känsla för historieberättande och förmågan att krydda den med humor, precis som Per Grankvist gör.

Efter mer än tio år på scen har Per Grankvist aldrig varit bättre som föreläsare än han är nu. Han rör sig snabbt mellan allvar och trams på ett sätt som gör det lätt för publiken att ta till sig det viktiga budskapet i stunden och ändå minnas innehållet flera veckor efteråt.

Det är därför Per utsågs till Näringslivets Superkommunikatör i media 2018 och det är därför han ständigt får höga betyg av publiken i utvärderingarna. Kort sagt: Per är ett säkert kort som föreläsare på ditt evenemang.