Texter och bilder till ditt evenemang

Snart är det dags för Per Grankvist att medverka på ditt evenemang. På den här sidan hittar du texter och bilder som du får använda fritt i marknadsföringen.

 

 

Presentationstexter

Kort om Per Grankvist

Per Grankvist är skribent, författare och fristående kolumnist på ledarsidorna i Sydsvenskan. Han är känd från SVT Gomorron Sverige där han regelbundet kommenterar aktuella nyheter och en mycket uppskattad föreläsare.

Han har skrivit flera kritikerrosade böcker och essäer, bland annat om hållbarhet, etik och olika sätt att engagera sig, och syns ofta i media för att diskutera dessa frågor. För mer information, besök pergrankvist.se

Längre om Per Grankvist

Per Grankvist är skribent, författare och fristående kolumnist på ledarsidorna i Sydsvenskan. Han är också känd från SVT Gomorron Sverige där han regelbundet kommenterar aktuella nyheter och en mycket uppskattad föreläsare.

Med den kritikerrosade boken ”CSR i praktiken – hur företag jobbar med hållbarhet för att tjäna pengar” etablerade Per sig som en av Sveriges främsta experter på hållbarhet.

Sedan dess har han skrivit flera böcker och essäer som handlar om hållbarhet, etik och olika sätt att engagera sig, och syns ofta i media för att diskutera dessa frågor.  Hans senaste bok är ”Lögnarna” en bok om hur och varför andra människor ljuger.

Som föreläsare är Per känd för sitt sätt att använda konst, kultur och historia för att folkbilda genom att addera oväntade nya perspektiv på aktuella ämnen och på ett intellektuellt underhållande sätt.

För mer information eller för att läsa hans texter, besök pergrankvist.se

Bildbank

Klicka på bilderna för att ladda ner den bild du är intresserad av till din dator. Fotografens namn ska anges vid publicering.

Undrar du något annat? Mejla till kontakt ( a ) pergrankvist.se så försöker vi svara så fort som möjligt.