Klimatet och kapitalet sitter numera i samma båt

Den rekordvarma sommaren 2018 blev klimathotet verklighet när torkan var så lång och allvarlig att många längtade efter regn på semestern. Ett stort antal svenska företag insåg samtidigt att de är tvungna snabbt förändra sin verksamhet för att inte fortsätta bidra till ökade utsläpp. Det behöver inte vara så svårt som man kan tro, och dessutom är det ganska lönsamt.
Per Grankvist är en av Skandinaviens främsta experter på företagens hållbarhetsarbete och har blivit känd för sitt sätt att göra svåra saker begripliga. Två kvitton på det är att han utsågs till Årets Superkommunikatör i media 2018 samt att hans bok ”CSR i praktiken” används som kurslitteratur på de flesta universitet.
 
Per har studerat hur mer än 500 bolag över hela världen arbetat med hållbarhetsfrågor för komma till rätta med miljöförstöring, taskiga förhållanden i leverantörskedjan, bristande jämställdhet och dålig mångfald. I sin föreläsning visar han hur man med rätt kunskap och rätt inställning kan tackla utmaningarna och ta samhällsansvar på ett sätt som ökar lönsamheten direkt och samtidigt gör kunderna nöjdare. 
 
Pers unika sätt att mixa kunskap och tydliga exempel med humor gör att publiken på bara en timme får konkreta idéer, inspiration till att tänka nytt och en fördjupad förståelse för hur man går från ord till handling.
Per_teater_4148-m
Några röster från tidigare uppdragsgivare:
”Pers förmåga att hantera att sådant känsligt ämne som planetens fortlevnad med humor, igenkänningskomik och affärsfokus är lysande! Med sin avspända stil engagerar han hela publiken.”
 
”Han är en bland de bästa föreläsarna jag sett på en svensk scen, och då har jag ändå sett många. Hans förmåga att blanda allvar och humor på ett drastiskt sätt är i en klass för sig.”
 
”Han lyckas förklara komplicerade samband på ett sätt som ger alla värdefulla insikter som de kan agera på redan nästa dag.” 

 

Några av alla nöjda uppdragsgivare:

1706 Uppdrag hållbarhet

Gör en bokningsförfrågan

För att boka Per till ditt evenemang, börja med att skicka in en förfrågan. Du kan räkna med svar inom 48 timmar, och ofta ännu snabbare.

Notera att eftersom Per är en eftertraktad föreläsare tvingas han ofta prioritera bland alla de förfrågningar som kommer in.

När du gör din förfrågan ber vi dig därför beskriva sammanhanget, var evenemanget äger rum och vilket datum det gäller. Anger du två datum ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender.

  • Ange gärna mobiltelefonnummer för att underlätta kommunikationen.
  • Förklara vilket sammanhang som din bokningsförfrågan gäller, exempelvis "Stora Styrelsedagen i Linköping". Beskriv gärna också hur du tänker Pers medverkan, exempelvis "Huvudtalare, ska inleda dagen med 60 minuters föreläsning".
  • Ange vilket datum och tid på dagen som din förfrågan gäller, exempelvis "17:e mars, på förmiddagen". Ange gärna två datum, eftersom det ökar chanserna att hitta en passande lucka i Pers kalender. Tack på förhand!